Nekpijn | Vrijbewegen
pijnvrij bewegen

NEKPIJN

Nek pijn is heel vervelend en komt helaas vaak voor. In de meeste gevallen is de pijn afkomstig uit de bewegende delen van de nek: de spieren, banden en gewrichten. Soms voel je de pijn aan één kant of juist aan beide kanten van je nek. De pijn kan plotseling opkomen maar ook al heel lang bestaan. Heb je last van overbelast nekspieren omdat je uren en dagen achter de computer aan het werk bent? Wijt je je nekklachten aan een langdurige verkeerde werkhouding? Of heb je nog klachten van een Whiplash of een nekhernia en zijn daarom je bewegingen beperkt? Triggerpoint Reset Therapie kan je helpen om weer vrij te bewegen zonder pijn.

ASPECIFIEK OF SPECIFIEKE NEKPIJN

Er zijn verschillende soorten nek klachten. We onderscheiden aspecifieke van specifieke klachten en acute van chronische klachten. Hoelang je last hebt van een klacht bepaalt of het een acute of chronische klacht is. Is de klacht korter dan 6 weken aanwezig? Dan spreken we van een acute schouderklacht. Heeft u langer dan 3 maanden last van uw nek of schouder? Dan spreken we van een chronische klacht.

Of een klacht aspecifiek of specifiek is heeft te maken met de oorzaak van de klacht. Is de oorzaak duidelijk, dan spreken we van een specifieke klacht. Is de oorzaak van je klachten niet duidelijk en niet zichtbaar op een röntgenfoto of MRI-scan? Je ervaart klachten, maar er zijn geen afwijkingen aan structuren waarneembaar. In dit geval spreken we van een aspecifieke klacht.

De nek klacht die je ervaart kunnen zorgen voor bijkomende klachten zoals hoofdpijn, slecht slapen en een uitstralende pijn in de rug.

TRIGGERPOINT RESET THERAPIE BIJ NEKPIJN

Loop jij al langdurig rond met hoofdpijnklachten die maar niet overgaan? Dan kan Triggerpoint Reset Therapie wellicht uitkomst bieden. Triggerpoint Reset Therapie is een behandeling zonder eindeloze oefeningen, naalden of manipulaties zoals kraken. Met zachte technieken zorgen we ervoor dat jouw klachten snel verdwijnen. Het is een revolutionaire therapie, waarbij het blijvend elimineren van triggerpoints (spierknopen) bij chronische pijn centraal staat. We gaan op zoek naar de onderliggende oorzaken, zodat ook deze aangepakt kunnen worden. Triggerpoints ontstaan namelijk nooit zomaar en niet zonder reden.

Het behandelen van alleen spieren is zelden de oplossing. Triggerpoint Reset Therapie staat voor een totaalaanpak: naast het behandelen van de triggerpoints met de nieuwste reset-technieken, ontvang je voorbereidende opdrachten en coaching. Daarnaast geven we je tools mee om thuis pijnvrij te blijven na het afronden van het traject.

Contact

Wil je eindelijk weer vrij kunnen bewegen zonder pijn?

Neem dan snel contact met ons op: 06 22 105 941 info@vrijbewegen.nl

Adres: Mossel 3, 1723 HZ Noord-Scharwoude

Vul het contactformulier in voor een gratis telefonisch consult om te bepalen of dit traject voor jouw klanten geschikt is!