Schouderklachten | Vrijbewegen
pijnvrij bewegen

SCHOUDERKLACHTEN

Schouderpijn is heel vervelend. In veel gevallen gaat het vanzelf over, maar soms loop je langdurig rond met klachten. Gaan de klachten niet over? Belemmeren ze je in het dagelijkse leven? Dan is het tijd om er iets aan te doen.

DE KLACHTEN

Komen onderstaande situaties jou herkenbaar voor? Wil jij van je schouderklachten afkomen en weer kunnen leven zonder pijn?  Triggerpoint Reset Therapie kan je helpen om weer vrij te bewegen zonder pijn.

VERSCHILLENDE AANDOENINGEN EN OORZAKEN DIE SCHOUDERPIJN VEROORZAKEN

TRIGGERPOINT RESET THERAPIE BIJ SCHOUDERPIJN

Triggerpoint Reset Therapie is geen ‘quick fix’, maar een permanente behandeling voor nek- en schouderklachten. De behandeling is pijnloos en zonder eindeloze oefeningen, naalden of manipulaties zoals kraken. Met zachte technieken lossen jouw klachten op als sneeuw voor de zon. Het is een revolutionaire therapie, waarbij het blijvend elimineren van triggerpoints (spierknopen) bij chronische pijn centraal staat en ook de onderliggende oorzaken worden aangepakt. Triggerpoints ontstaan namelijk niet zomaar en niet zonder reden.

Het behandelen van alleen spieren is zelden de oplossing. Triggerpoint Reset Therapie staat voor een totaalaanpak: naast het behandelen van de triggerpoints met de nieuwste reset-technieken, ontvang je voorbereidende opdrachten en coaching. Ook geven we je tools mee om thuis pijnvrij te blijven na het afronden van het traject.

Contact

Wil je eindelijk weer vrij kunnen bewegen zonder pijn?

Neem dan snel contact met ons op: 06 22 105 941 info@vrijbewegen.nl

Adres: Mossel 3, 1723 HZ Noord-Scharwoude

Vul het contactformulier in voor een gratis telefonisch consult om te bepalen of dit traject voor jouw klanten geschikt is!