Schouderklachten | Vrijbewegen
pijnvrij bewegen

STRESSKLACHTEN

Veel mensen hebben te maken met pijnklachten. In de huidige, moderne en drukke tijd zijn haast en hoge werkdruk aan de orde van de dag. Er wordt gesproken over spanningsklachten als deze klachten verband houden met lichamelijke of psychische overbelasting. Denk aan een verkeerde werkhouding, maar ook een emotionele gebeurtenis, stress of een burn-out kunnen voor overbelasting zorgen. In sommige gevallen is de klacht niet zo gemakkelijk onder te verdelen in een groep en is er geen aanwijsbare reden voor de pijn. Het kunnen milde klachten zijn maar ook hevige pijnklachten die je dagelijkse leven flink beïnvloeden. Met onze StressReset-technieken kunnen we jouw klachten oplossen op een zachte en pijnloze manier. We kunnen je Stress niveau inzichtelijk maken via een geavanceerde app die we hebben ontwikkeld. Het is geen ‘quick-fix’ behandeling maar een blijvende oplossing om van je pijnklachten af te komen.

PIJNKLACHTEN GERELATEERD AAN SPANNING

Heb je vaak hartkloppingen en benauwdheid met druk op je borst? Voel je je regelmatig duizelig, opgejaagd en heb je de indruk dat je nooit tot rust komt? Ben je vaak ziek en sta je na een nacht slapen op met een nog vermoeider gevoel? Heb je last van je spieren en gewrichten, maar geen idee waar het vandaan komt? Zonder dat je het misschien door hebt zorgen stress en spanning voor veel pijnklachten.

TRIGGERPOINT RESET THERAPIE BIJ SPANNINGSKLACHTEN

Heb jij last van spanningsklachten? Dan is StressReset wellicht iets voor jou. StressReset is een behandeling zonder eindeloze oefeningen, naalden of manipulaties zoals kraken. Met zachte technieken zorgen we ervoor dat jouw klachten snel verdwijnen. Het is een revolutionaire therapie, waarbij het blijvend elimineren van triggerpoints (spierknopen) bij chronische pijn centraal staat. We gaan op zoek naar de onderliggende oorzaken, zodat ook deze aangepakt kunnen worden. Triggerpoints ontstaan namelijk nooit zomaar en niet zonder reden.

Het behandelen van alleen spieren is zelden de oplossing. StressReset staat voor een totaalaanpak: naast het behandelen van de triggerpoints met de nieuwste reset-technieken, ontvang je voorbereidende opdrachten en coaching. Daarnaast geven we je tools mee om thuis pijnvrij te blijven na het afronden van het traject.

Contact

Wil je eindelijk weer vrij kunnen bewegen zonder pijn?

Neem dan snel contact met ons op: 06 22 105 941 info@vrijbewegen.nl

Adres: Mossel 3, 1723 HZ Noord-Scharwoude

Vul het contactformulier in voor een gratis telefonisch consult om te bepalen of dit traject voor jouw klanten geschikt is!