Triggerpoint therapie | Vrijbewegen
pijnvrij bewegen

TRIGGERPOINT RESET THERAPIE

Wat is Triggerpoint Reset Therapie? Voor wie is het geschikt en waarom werkt deze behandelmethode zo goed? Om deze vragen goed te kunnen beantwoorden is het belangrijk dat je eerst weet wat triggerpoints zijn.

TRIGGERPOINTS

Triggerpoints zijn verkrampingen in een spier, doe hard en pijnlijk aanvoelen als een soort ‘knoopje’. Dit knoopje zorgt ervoor dat een spier niet meer soepel kan bewegen, waardoor spanningsklachten ontstaan. Als deze niet juist behandeld worden kunnen ze meer spierknopen veroorzaken en op lange termijn zelfs chronische pijnklachten.

TRIGGERPOINT RESET THERAPIE

Triggerpoint Reset Therapie is geen ‘quick fix’, maar een permanente behandeling voor nek- en schouderklachten. De behandeling is pijnloos en zonder eindeloze oefeningen, naalden of manipulaties zoals kraken. Met zachte technieken lossen jouw klachten op als sneeuw voor de zon. Het is een revolutionaire therapie, waarbij het blijvend elimineren van triggerpoints (spierknopen) bij chronische pijn centraal staat en ook de onderliggende oorzaken worden aangepakt. Triggerpoints ontstaan namelijk niet zomaar en niet zonder reden.

Het behandelen van alleen spieren is zelden de oplossing. Triggerpoint Reset Therapie staat voor een totaalaanpak: naast het behandelen van de triggerpoints met de nieuwste reset-technieken, ontvang je voorbereidende opdrachten en coaching. Ook geven we je tools mee om thuis pijnvrij te blijven na het afronden van het traject.

VOOR WIE IS TRIGGERPOINT RESET THERAPIE GESCHIKT?

Onze ‘reset’ methode is voor jou geschikt als je

Contact

Wil je eindelijk weer vrij kunnen bewegen zonder pijn?

Neem dan snel contact met ons op

Tel: 06 22 105 941
Email: info@vrijbewegen.nl
Adres: Mossel 3, 1723 HZ Noord-Scharwoude


Vul het contactformulier in voor een gratis telefonisch consult om te bepalen of dit traject voor jouw klanten geschikt is!

VRIJ BEWEGEN

Als therapeut zie ik het als mijn missie om gemotiveerde mensen te helpen om beter en pijnvrij te kunnen bewegen, zodat ze in staat zijn hun LEVEN weer op te pakken en hun dromen na te jagen en te verwezenlijken